Speciale training voor Cobu Boys C1

Donderdag avond ( 2 April ) kreeg onze C1 een speciale training.
Deze training werd verzorgd door Bert van de Brom ( trainer van Cobu Boys 1) en Lambert Bax ( aanvoerder van Cobu Boys 1 ).
Onder de de bezielende leiding van deze beide gast trainers kreeg onze C1 een boeiende en gevarieerde training voorgeschoteld.
De oefeningen bestonden uit een positie spel waar bij de de spelers goed de kleine ruimtes moesten benutten. En waarbij ook nadrukkelijk  gevraagd moest worden om de bal.
Deze oefening werd af en toe onderbroken en gaven de trainers goede adviezen hoe het ook kon. Even later zag je dan al resultaat. Dat was mooi om te zien.
Op positie  wijze werden er ook inspeel mogelijkheden geoefend.  Ook daar viel op de deskundige adviezen van Bert en Lambert op.
Ook de jongens van de C1 pakten deze aan wijzigingen goed op en zag  je gelijk dat de oefeningen soepeler gingen lopen.

Na deze boeiende oefenstof werden deze afgesloten met een boeiend partij spel.
De aangereikte oefenstof  moest ook terug te zien zijn in dit partij spel.
Op een positieve wijze werd hier en daar het spel stil gelegd. De trainers legde duidelijk uit waar het ook anders kon. De C1 luisterden aandachtig en gingen weer gedreven door met deze partij vorm.
Met een kwinkslag en positieve coaching eindigde de training  na 5 kwartier
Onze jongens hadden een super training beleeft. Met een applaus werden Bert en Lambert bedankt voor de gegeven training. Dankbaar en voldaan ging iedereen richting de douches.
Aan een mooie training  heeft iedereen een goed gevoel aan over gehouden. Veel geleerd en daar kan je weer je voordeel mee doen.
Wil bij deze Bert en Lambert  bedanken voor de inzet en coaching die zij gegeven hebben bij onze  training. Wij als C1 zijn zeer blij met het gegeven dat beide heren hier hun ziel en zaligheid hebben gegeven om ons een fantastische training te bezorgen. Jullie zijn SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRR.
groetjes Bart

Leave a Comment

(required)

(required)