Cobu Boys C1 – VVZA C3

Vandaag ( 14 maart ) speelden wij tegen VVZA C3. Het doel was om onze kop positie te verstevigen tegen de nummer 2  VVZA C3.
Eerste 10 minuten waren wij de betere ploeg.
Wij kregen doel rijpe kansen maar helaas konden wij deze niet omzetten in doelpunten.
Na deze fase kwamen onze tegenstanders beter in de wedstrijd en lieten gelijk het netje bollen achter onze keeper.
Even later scoorden VVZA de tweede  goal binnen.
Hierna hebben wij achter de feiten aan gelopen. Te veel verkeerde keuzes in balbezit. En teveel duels werden verloren.
Echter vlak voor het rust signaal wist onze goaltjes dief Burak met een mooi schot de 1-2 binnen te knallen.
Een paar minuten later floot de scheidsrechter voor het rust signaal. De tweede helft waren onze tegenstanders bijna op alle fronten de bovenliggende partij.
Zij wisten nog tweemaal te scoren en wij hadden onze eerste nederlaag van deze competitie te pakken.
Een verdiende 1-4 nederlaag waren wij rijker.
Hopelijk hebben wij er wat van geleerd want wij kunnen met ons allen veel beter als er deze dag te beleven viel.
Nu op de tweede plaats achter VVZA met een punt minder.
Volgende week uit naar Veenendaal en hoop ik op een beter resultaat met dito spel.
Lekker trainen aankomende week en dan knallen tegen VRC .