Hooglanderveen C5 – Cobu Boys C1

Zaterdag 10 januari speelden wij in de tweede ronde van de beker uit bij Hooglanderveen.
Om 11.30 uur trapten wij af.
De storm stond dwars over het veld.
Beide teams hadden daar veel problemen mee.
Het zuiver inspelen was hierdoor niet altijd goed.
In het begin hanteerden wij ook teveel de lange bal.  Na 10 minuten spelen kwamen wij terecht op een 0-1 voorsprong. Burak scoorde bekwaam nadat Max een schitterende pass bezorgde aan Burak.
Even later scoorde Mathijs na een mooie aanval de 0-2 binnen. Vlak voor de rust scoorde gelegenheid’s rechter spits Thijs de 0-3 achter de doelman van Hooglanderveen.
Na de rust ging het veel beter. Korte combinaties en geen lange ballen zorgden ervoor dat wij onze tegenstanders van de mat speelden.
De uit weidelijke uitslag werd 0-9. Doelpunten makers in de tweede helft waren 3 x Romano, Mathijs, Burak en Vincent.
Hierdoor bekeren weer een rondje verder.
De les van vandaag. Als wij de combinatie zochten en geen lange bal hanteerden dan ging het prima.