Van de voorzitter: 23 t/m 29 november

Een gevarieerde week, met de nieuwe presentatiegids, gemeentelijk beleid, toekomst en TZ volgend seizoen.

Maandagnacht rondt Colin de nieuwe presentatiegids af. Ziet er gelikt uit. Dirk van der Werf onderhoudt de contacten met drukkerij (en sponsor!) De Globe. Gelukkig hebben zij het ook in deze tijden razend druk, dus afronding presentatiegids vraagt tijd. Donderdagavond bekijken Dirk, Colin en ik de geprinte versie. Het echte drukwerk volgt helaas pas na dit weekend. Hopelijk is het laatste opmaakfoutje dan hersteld. Donderdagavond laat reik ik het eerste exemplaar uit aan Aart van Putten, die de voorkant siert. De gids staat in het teken van 25 jaar Sportpark Zielhorst en Aart speelde 25 jaar gelden (ook al) in Cobu Boys 1! Komende week is de gids voor iedereen beschikbaar!

Gemeenteraad stelt dinsdagavond beleid en criteria vast voor investeringen in sportaccommodaties voor komende jaren. Betekent dat wij op korte termijn officieel moeten reageren, als we in aanmerking willen komen voor verbeteringen in komende jaren. Zal veel tijd achter de schermen kosten in de komende weken.

Donderdagavond eerste overleg met commissie TZ over het volgend seizoen. We beginnen goed op tijd, er is veel nodig om organisatie en selectie voor volgend seizoen op goed peil te krijgen. Goed om te merken dat Jan-Willem en Michel al ideeën ontwikkeld hebben. Uitermate belangrijk onderwerp!

Met 20 anderen (bestuurders van verenigingen, medewerkers SRO, ambtenaren, ASF) ga ik vrijdagmiddag op werkbezoek naar Utrecht. We bezoeken Hercules en Zwaluwen Utrecht 1911. Grote omniverenigingen met meerdere takken van sport en multifunctionele accommodaties. Leerzame toelichtingen en rondleidingen. Goed voor de onderlinge contacten en informeel bijpraten. ’s Avonds nog een discussie of dergelijke ontwikkelingen in Amersfoort wel of niet wenselijk en mogelijk zijn. Rond een uur of negen weer thuis na een leerzame dag.

Zaterdag is het koud. De B2 speelt helemaal niet slecht, al wint Baarn ruim. Sportieve wedstrijd, prima. Daarna tijd om te kijken bij B1 en Cobu Boys 4. ’s Middags zowel op hoofdveld als veld 2 een duel tussen Cobu Boys en Jonathan. Stereo-kijken dus, Cobu Boys 3 haalt beter resultaat dan Cobu Boys 1. De wedstrijdbal, geschonken door Ralph Sargent, doet uitstekend werk totdat vlak voor rust toch de 0-1 voor Jonathan valt. Tijdens rust en na afloop bijpraten met bestuursleden Jonathan. Leuk om te horen dat voorzitter Jonathan ook zelf nog wedstrijden fluit onder het motto “ik ben voorzitter van de hele vereniging” en dat deel ik voor 100%.

Compliment van deze week gaat naar Theo en Aziz. Deze trainers van Cobu Boys 5 zijn zo gedreven dat zij op dinsdagavond eerst zelf de trainingen uitproberen, zodat op donderdag de spelers van Cobu Boys 5 een goede training krijgen!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)