Van de voorzitter: 30 november t/m 6 december

Bestuursvergadering maandag. Helaas geeft bestuurslid Jan Stapper te kennen dat hij om persoonlijke redenen per direct aftreedt als bestuurslid. Jammer en onverwacht, omdat Jan op de achtergrond goed bezig was met een aantal belangrijke zaken, zoals verdere aanpassingen in Huishoudelijk Reglement.

Verder de activiteiten in de Decembermaand doorgenomen. Ruim tijd genomen voor goede discussie over het te voeren beleid voor de komende seizoenen. Belangrijke onderwerpen, die de komende tijd wel vaker aan de orde zullen komen. Goede vergadering.

Dinsdagavond overleg met Paul van Arnhem en Herman van de Vlasakker over AVK 2015. Onze organisatie neemt goede vorm aan, activiteiten worden ingedeeld in portefeuilles. Verslag van aantal gesprekken die we al gehad hebben. Afspraken voor vervolgacties.

Woensdagavond trainen met de Krasse Knarren. Ineens is het echt koud, de eerste vriesdag van het jaar. Ondanks de kou zijn er bijna 30 Krasse Knarren die fanatiek trainen. Lekker sportief bezig zijn. Toch had ik de meeste bewondering voor dat ene meisje. Dat ene meisje, naast het trainingsveld, in de kou, in de wind. Kijkend naar de training van haar vriendje uit de B1. Dat is nog ’s liefde…. voor het spelletje.

Donderdagavond wordt de training van Cobu Boys 1 verstoord door Sinterklaas. De beste man stelt keeper Wouter Duizendstra op de proef, maar Wouter stopt de penalty! Daarna heeft Sint, ondersteund door Pieten en iPad, nog een goed woordje over voor iedereen. Speciale dank aan Elly en Marjo die op dinsdag en donderdag de kantinedienst voor de selectie draaien!

Zaterdagmorgen vroeg, de presentatiegids is beschikbaar! Razendsnel en soepel wordt elk team voorzien van een tas met een supermooie, 52-pagina’s dikke presentatiegids. Met dank aan alle vrijwilligers in ’t OnderInn, Dirk en Erik, voor de snelle distributie!

Op het veld de laatste volle dag met competitiewedstrijden. Meisjes B1 wint, vooral door een uitstekende 1e helft, met 8-0 van Hoogland. Op het hoofdveld komt Amsvorde in de allerlaatste minuut op 4-4 tegen de B1. Daarna met Krijn, Arie en Herman naar IJFC waar Cobu Boys 1 speelt. Ondanks 100 jaar bestuurservaring in de auto kost het de nodige moeite om IJFC te vinden, waardoor we het 1e doelpunt van IJFC missen. Het gaat goed tot vlak voor rust. In de 2e helft mist IJFC een penalty. De training van Sinterklaas?

Terug op Zielhorst, staat de kerstboom al! Terwijl de pepernoten nog op tafel staan, zorgden Marjo en Karin er ’s middags voor dat de Cobu Boys kantine al in kerststemming komt. Ziet er goed uit. Ondertussen maakt good-old Krijn Westdijk met zijn nuchtere kijk op de wereld indruk bij Cobu Boys 5: of je nu met 1-0 of met 20-0 wint, het zijn en blijven maar 3 punten…

Speciale aandacht en vooral beterschap voor Harrie Strijbosch, die deze week onverwacht langer in het ziekenhuis moet blijven en komende week een zware operatie moet ondergaan. Sterkte!

Tot de volgende week! Dan speelt Cobu Boys tegen DVSU de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. DVSU staat met maar 3 punten net boven ons. Dus kom Cobu Boys aanmoedigen en help ze naar de eerste overwinning!

Leave a Comment

(required)

(required)