Cobu Boys C1 – VVZA C3

Afgelopen zaterdag  stond de laatste beker wedstrijd op het menu voor onze boys van de C1.
Tegenstander was VVZA C3.
Een geduchte tegenstander met grote knapen en  en individuele goed voetballende jongens.
Echter onze C1  zocht gelijk de aanval.
Met mooie driehoekjes kwamen wij een paar keer goed voor hun goal echter hadden wij nog geen geluk om het netje te vinden.
Het kon eigenlijk niet uit blijven of er zal gescoord gaan worden. door onze kanjers maar wij kwamen bedrogen uit.
Tegen de verhouding in scoorde hun spits met een mooie knal de bal achter onze keeper.
Door deze tegenslag waren wij de weg een beetje kwijt.
Te weinig duels werden er gewonnen en wij waren onzorgvuldig met het balletje te plaatsen naar een team genoot.
Hierdoor kon VVZA vrolijk ten aanval gaan en zo geschieden het dan er een constante druk op onze verdediging kwam.
Geluk gaf onze verdediging geen krimp en  Niels onze doelman trad meerdere malen zeer goed op verder onheil te voorkomen.
De tweede helft  kwamen wij alerter aan de start en er werd ook beter als team gevoetbald.
Na een mooie aanval scoorde Romano de verdiende gelijkmaker tegen de touwen.
Het spel golfde op en neer en  5 minuten voor het einde scoorden onze tegenstanders de 1-2  binnen.
Met  nog 3 minuten speeltijd over was het alles of niets voor onze C1.
Snel probeerde wij nog een goaltje te scoren en een minuut later scoorde Burak de 2-2 .
Wat een sensatie we waren  net uit gejuicht of VVZA scoorde vlak voor tijd de 2-3 binnen.
Een domper van je welste.
Na de aftrap probeerde wij het nog een keertje.
En tot een ieders verbazing ramde Burak in de aller laatste seconde de 3-3 achter de doelman van onze tegenstanders.
Wat een prachtig resultaat.
Een zwaar bevochten gelijkspel. Super terug gekomen. Complimenten aan jullie allen.