De 2 gezichten van de D2

2-2 en 2-2. Hoe verschillend kan het voelen. Afgelopen zaterdag gingen we op bezoek bij laagvlieger Amsvorde D2, de nummer voorlaatst op de ranglijst. Zonder inspiratie, inzet en strijd speelden we een bij voorbaat verloren wedstrijd. Dat we na een 0-2 achterstand alsnog op 2-2 eindigden, was eigenlijk al een wonder op zich. Dit gestolen punt voelde als een verlies. Hoe anders was de 2-2 op de doordeweekse inhaaldinsdagavond tegen hoogvlieger Hooglanderveen D5, nummer 2 op de ranglijst. Een totaal andere wedstrijd, wakker geschud door de wanprestatie van 3 dagen eerder. Een redelijk goede eerste helft waarin we door een Verhoeventje of Veldhuizentje of een ten Rouwelaartje van de keeper enigszins in het zadel werden geholpen. Dylan rondde echter uiterst koelbloedig af; 1-0. Hooglanderveen zocht de aanval op zoek naar de gelijkmaker. We speelden wat rommelig maar de inzet was prima, daardoor bleven we redelijk op de been. Toch wist Hooglanderveen met 2 goals met een voorsprong de rust in te gaan. Toch wel verdiend qua voetbal. De 2 helft gingen we helemaal los. Qua inzet ging er nog een schepje bovenop en ook voetballend werd het beter. Minder rommelig en meer combinaties. We creëerden diverse kansen maar de afronding wilde nog niet lukken. Hooglanderveen kwam er bijna niet meer aan te pas. Het duurde tot 5 minuten voor het eindsignaal dat, na weer een mooie aanval, Jeremy zorgde voor de bevrijdende 2-2. Dik verdiend! Mooi om de veerkracht te zien in dit team, dat geeft vertrouwen voor de komende tijd. Nu op deze lijn verder, op weg naar de volgende wedstrijd tegen VVZA.