Van de voorzitter: 12 t/m 18 oktober

Bestuursvergadering op maandag. Vooruitblik naar Algemene Ledenvergadering op 17 november, met jaarverslag secretaris en jaarverslag penningmeester. Jan Stapper doet verslag van bijeenkomst met ASF over aanpassing huurcontracten voor sportaccommodaties. Daarnaast eerste discussie over mogelijke aanpassing van lidmaatschapsvormen.

AVK 2015 komt dichterbij. Binnenkort praten we met Stichting AVK. Op woensdag voorbespreking met Paul van Arnhem en Herman van de Vlasakker, trekkers van onze organisatiecommissie. We weten dat sommige mensen staan te popelen om in actie te komen, maar dat is nu echt nog te voorbarig. Ideeën zijn welkom, maar “ik heb alvast dit geregeld” niet. Binnen een paar dagen kun je alle ideeën naar AVK2015@cobuboys.nl sturen.

Genoeg andere onderwerpen deze week. Ik krijg korte demo van de nieuwe machine waarmee de lijnen beter, makkelijker en vooral goedkoper op de velden gezet kunnen worden. Besluit wordt genomen om Cobu Boys 2 als Cobu Boys 6 opnieuw in te delen in de competitie, sluit beter aan bij ieders wensen. Presentatiegids nadert voltooiing, Colin Develing is met opmaak van de voorkant bezig. Leuk ontwerp, ik hoop dat de gids snel naar de drukker kan.

Perikelen rond de jongste jeugd in de F. Meerdere invalshoeken, individueel belang, teambelang, belang van de vereniging, korte termijn, lange termijn, alles speelt mee en door elkaar. Eind van de week worden goede stappen gezet. Natuurlijk mag iedere ouder voor de belangen van zijn of haar kind opkomen, maar het kan niet de bedoeling zijn dat daardoor vrijwilligers beschadigd raken.

Cobu Boys 5 speelt zaterdagmiddag in nieuwe shirts. Zij nemen, in overleg met bestuur, het voortouw om toe te werken naar nieuwe clubkleding. Let wel, zij zijn het enige team dat hiervoor toestemming heeft!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)