KVVA D2 – Cobu Boys D2

Even een historisch feitje: de 2013-generatie van de D2 heeft nog nooit een wedstrijd tegen KVVA verloren. Sterker nog, niet eens gelijk gespeeld. Met deze wetenschap gingen we vol vertrouwen naar KVVA D2. Een bliksemstart vandaag. Vanaf de aftrap (nog wel door KVVA zelf) werd de bal veroverd, gaf Dylan een prima steekbal en rondde Emre uitstekend af. 1-0 na ongeveer 15 seconden. KVVA werd enigszins wakker na deze mokerslag maar het beste spel was de eerste 10 minuten voor ons. Naarmate de 1ste helft vorderde, wist KVVA zich beter in de wedstrijd te spelen. Met veel fysiek spel wisten ze ons terug te dringen en met hotseknotsbegioniavoetbal kregen we het in de eerste helft steeds lastiger. Toch gingen we met een 1-0 voorsprong de rust in. Blijven voetballen en combineren was de opdracht voor de 2de helft. En dat gebeurde ook. Met goede
combinaties werd het fysiek sterke KVVA ‘stuk’ gespeeld. Met mooie steekpasses van Dylan op de aanvallers Emre, Jeremy en Julian werden er veel kansen gecreëerd. Middenvelders Jordan, Mink, Yuan en Myron vingen de KVVA-reuzen prima op. De verdediging met Ruben, Yordi, Sven en Deon gaf heel weinig weg. Wat er toch doorheen kwam werd door Matthijs prima geweerd. Na 2 wedstrijden nog steeds op de 0. Zo krijgt het team langzaam vorm. Door doelpunten van Emre, Julian en Jeremy liepen we uit naar een verdiende 6-0 overwinning. Tot volgende week..