Cobu Boys C1 – SO Soest C4

Vandaag ( 11 oktober ) speelden wij weer lekker thuis op het hoofd veld.
Gelijk zagen wij een prima spelende Cobu Boys C1.
Veel druk zetten en alle duels als winnaar uit de bus komen.
Na 5 minuten wist onze spits Romano het netje te laten trillen achter de keeper van Soest.
Hierna gingen wij door en al snel werd de 2-0 tegen de touwen gerost  weer door Romano.
Nu werd het een eenzijdige wedstrijd de ruststand werd door goals van Vincent en Burak afgesloten met een dik verdiende 4-0 voorsprong.
Prima eerste helft waar we een zeer goede C1 aan het werk zagen.
De tweede helft ging het ook weer rap met de doelpunten.
Hier komen de doelpunten makers op een rij.
De 5-0 door Chris, Shaquil scoorde 6-0, 7-0 door Bram, 8-0 weer Chris, ook keeper Niels jaste een penalty binnen en zo werd het 9 tegen 0.
De 10- 0 werd door Vincent binnen getikt en de 11-0 door Mika op het score bord bijgeschreven.
Na het laatste fluit signaal van de prima leidende Michael Haije stond er een klinkende 11-0 overwinning op het bord.
De eerste helft hebben wij zeer goed gespeeld.
De tweede helft gingen wij meer voor eigen succes, wel begrijpelijk maar als we daar meer oog voor elkaar hadden gehad had de uitslag nog hoger uit gevallen.
Al met al een mooie overwinning rijker zien wij volgende week het beker duel tegen IJsselmeervogels met vertrouwen te gemoed.
Wil Aart van Putten bedanken voor het vlaggen en al onze trouwe toeschouwers bedanken voor hun support.
Aan komende week weer lekker trainen en dan gaan wij a.s. zaterdag weer lekker voetballen.