Onze eerste competitie wedstrijd vond plaats in de bossen van Soest.
Tegenstander was Hees C1.
Om 12.00 uur liet de zeer bekwame scheidsrechter aftrappen.
Al snel werd er een zeer aantrekkelijk en spannend duel voorgeschoteld door beide teams.
Het spel golfde op en neer met kansjes aan beide kanten.
Echter na 10 minuten kwamen wij via een afgeketst schot van Thijs op een 01 voorsprong.
Echter nadat  de juichende handen net weer na beneden waren gezakt  stond het alweer 1-1.
Onze kanjers van de C1 gingen nog fanatieker ten strijde.
Daardoor gaven wij ook zo nu en dan veel ruimte weg aan Hees.
Na diverse mooie aanvallen kregen wij dan toch de deksel op onze neus.
Hun snelle spits maakte gebruik van de ruimte en tikte bekwaam de 2-1 binnen.
Vlak voor het rust signaal werd door onze jongens een mooie aanval opgezet .
De snoei harde voorzet  die daar opvolgde werd door onze tegenstanders achter hun eigen keeper geramd.
Dat was lekker net voor de rust op 2-2.
De tweede helft werden wij sterker al hoewel Hees toch regelmatig gevaarlijk voor onze goal opdook.
Na weer een mooie aanval van onze C1 werden wij beloond want Romano liet de keeper met een mooi schot kansloos.
Prima 2-3 voorsprong.
Na nog wat gevaarlijke momenten voor onze goal tikte Shaquil met een fraaie treffer de 2-4 tegen de touwen..
Eindelijk een beetje afstand genomen van Hees C1.
Bekwaam speelden wij de wedstrijd uit en de eerste 3 competitie punten zaten in de tas.