Van de Voorzitter: 24 t/m 30 augustus

Maandag, op Facebook duiken de eerste foto’s op van het nieuwe meubilair in de kantine! Mogelijk gemaakt na een mooie tip van Jos van de Heuvel, een snelle actie vanuit het bestuur en veel medewerking van de Klussenclub en barmedewerk(st)ers! Nu dus houten stoelen in de kantine, staat een stuk gezelliger en bovendien kunnen teams weer makkelijk rond dezelfde tafel. Prima ontwikkeling, waar ik erg blij mee ben! Dank aan alle betrokken vrijwilligers.

Dinsdagavond, buurman HVC komt op bezoek voor de bekerwedstrijd. Gelegenheid om even bij te praten met bestuursleden van HVC en Jeroen Jooren, oud-trainer van Cobu Boys. De wedstrijd eindigt in 1-1. Opvallend: een bal die in het donker over de hekken in het bos verdwijnt wordt keurig netjes gezocht en gevonden door Henk van de Kamp. Complimenten, Henk!

Woensdag. Een enorme klus wordt geklaard door Jos van de Heuvel: de lijnen moeten weer op het veld. Het lijkt zo vanzelfsprekend als je aan het voetballen bent, maar aan het begin van het seizoen is het echt veel werk om de lijnen weer netjes op het veld te krijgen. Klasse, Jos!

De senioren kunnen ’s avonds trainen met nieuwe ballen en goede hesjes. Mooi dat ik de bedankjes krijg, maar het echte werk is gedaan door Harrie Strijbosch (bestelling en levering) en zonder de penningmeester was dit natuurlijk ook nooit mogelijk geweest. Materiaal werd snel geleverd door Telstar Sports, heel fijn.

Woensdagavond ook overleg met secretaris Lenny en jeugdsecretaris Monique over de Grote Clubactie. Die start volgende week en zij gaan de actie coördineren. Een belangrijke actie, met goede opbrengst voor de club, dus wij rekenen op uw steun!

Zaterdag. Rond de middag overleg met technische staf rond Cobu Boys 1 en 2. We bespreken gebeurtenissen van afgelopen week, concluderen waar verbetering nodig is en zetten acties uit. Gaat de goede kant op wat mij betreft, maar we zijn er nog niet. Goed dat onze Technische Commissie meepraat.

Op de club bijpraten met Arie van Bemmel, voorzitter jeugdcommissie en net terug van vakantie. Overleg over materiaal voor Peutervoetbal, kennismaken met nieuwe F-coördinator en bijpraten over bestuurszaken. Deze zaterdag alleen nog wat seniorenwedstrijden en jeugdtrainingen.

In Den Dolder speelt Cobu Boys tegen DOSC de laatste bekerwedstrijd, de laatste voorbereidingswedstrijd voor de competitie. Ik zie dat Luuk Fugers en Jeffrey Merts scoren. Volgende week wacht Hoevelaken, een zware dobber.

In de krant artikel over turbulente zomer bij Cobu Boys, waar we nu een streep onder kunnen zetten. Er is veel gebeurd, de maand augustus was lang. Blij toe dat we weer vooruit kunnen kijken: deze week, op 1 september om precies te zijn, bestaat Cobu Boys precies 68 jaar!

Volgende week mag iedereen weer aan de bak. Succes met trainen en de wedstrijden!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)