Van de voorzitter: 17 t/m 23 augustus

Week begint met bestuursvergadering op maandag. Veel aandacht voor organisatiestructuur en aansturing. Geeft inzicht en overzicht, maakt ook duidelijk waar vacatures liggen. Seizoenskalender wordt vastgesteld. We bespreken de voorlopige jaarcijfers door penningmeester opgesteld. Natuurlijk gaan we in op Cobu Boys 1: goed nieuws dat selectie rond is en dat we “gewoon” de competitie ingaan.

Dinsdagavond brengen we het goede bericht over Cobu Boys 1 naar buiten. Positieve reacties. Duidelijk is wel dat trainers en spelers nog veel werk te doen hebben. Het zal best wel een moeilijk seizoen worden, maar ik ben blij dat spelers en trainers de schouders er onder zetten. Later in de week belt een AD journalist. Ik benadruk dat we een streep onder de afgelopen periode zetten en vooruit kijken. Benieuwd hoe dat komende week in de krant komt te staan.

Peutervoetbal gaat goed! Initiatiefneemster Stephanie Ekkelboom heeft al meer dan 20 aanmeldingen! Zij zoekt nog vrijwilligers die op verantwoorde manier deze allerjongste jeugd kunnen trainen. Interesse? Laat het weten via peutervoetbal@cobuboys.nl. Ondertussen spreekt ze ook met SRO over ondersteuning en praat ik Johan en Piet van de jeugdcommissie bij, want daar gaat peutervoetbal zijn eigen plaats krijgen. Goed werk!

Vrijdag: bericht van feestcommissie met aankondiging van “Back to the Classics” feestavond in november. Zij zoeken nog vrijwilligers die willen helpen organiseren. Info bij Remco van de Rijt. Vrijdagavond in goed gezelschap goed gegeten bij een goede sponsor: A1 van der Valk.

Zaterdagmiddag speelt Cobu Boys de bekerwedstrijd bij Achterveld. Veel invallers, door diverse oorzaken. Met debutanten Jesse van ’t Westeinde, Robin Snijders, Brian Staal, Bruno Musabe, Michael Stoove. Hoop dat ik niemand vergeet. Bewondering voor good-old Geoffrey van de Wijngaert, normaal in Cobu Boys 4, nu 60 minuten in Cobu Boys 1. Complimenten!

Teleurstellend: in bestuurskamer vind ik zaterdag een set oranje hesjes, verborgen in plastic tas aan kapstok, onder een coachjas. Geen idee wie de tas daar opgehangen heeft en waarom. Ongetwijfeld met beste bedoelingen, maar wel jammer dat er ondertussen teams zijn die bij mij vragen waarom er geen hesjes beschikbaar zijn bij trainingen. Jongens, jongens, we moeten echt zorgvuldiger met ons materiaal omgaan!

Komende week komt HVC bij ons bekeren, gaat de jeugd weer van start en worden de velden hopelijk volop gebruikt voor oefenwedstrijden!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)