Van de voorzitter: 10 t/m 16 augustus

Dinsdag speelt Cobu Boys tegen VOP op AVK. Vorig seizoen twee keer kansloos in de competitie, nu verrassende winst voor Cobu Boys. Knappe prestatie, bereikt door veel inzet en slim spel. Als alle kansen waren benut, dan was de uitslag aanzienlijk hoger geweest. Verdediging houdt knap stand. Net als de eigen supporters ben ik aangenaam verrast door de dik verdiende overwinning!

Woensdagavond, mijn officiële debuut als lid van de Krasse Knarren. De tas met gesponsorde kleding staat al voor me klaar. Krasse Knarren, dat blijft een unieke groep waar we zuinig op moeten zijn. Vandaag ook in Amersfoortse Courant aandacht voor zowel Cobu Boys 1 als voor Peutervoetbal bij Cobu Boys. Donderdagavond helaas geen tijd voor AVK, druk met komende bestuursvergadering.

Vrijdagmiddag, al vroeg naar AVK voor informele ontmoeting met bestuurders en sponsoren van Amersfoortse verenigingen. Initiatief van en uitstekend georganiseerd door Stichting AVK. Complimenten! Vanaf de boten van de Waterlijn zien we Amersfoort vanaf het water. Een aanrader! Op tijd terug bij CJVV om de strijd om de 3e/4e plaats en de finale te zien. Het AVK zit er op, prima georganiseerd door Stichting AVK en CJVV. Volgend jaar bij Cobu Boys, wij zijn er klaar voor!

Zaterdagmiddag overleg met hoofdtrainer, leider en Technische Commissie om de stand op te maken na de ervaringen van het AVK. Langzamerhand worden we wat positiever, maar het blijft moeilijk. Dit seizoen hebben we alle hulp nodig die we kunnen krijgen.

Beker en competitie staan voor de deur. We kijken naar degenen die gebleven (of gekomen) zijn, niet meer naar wie vertrokken is. Blik vooruit!

Tot de volgende week!

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)