Van de voorzitter: 3 t/m 9 augustus

Bestuursvergadering op maandag, in teken van start seizoen. Vooroverleg met commissie van Club van 100 over ingebrachte bestedingsdoelen, teruglopend ledental en nieuwe samenstelling van commissie. Verder op de agenda: afronding aanpassing Huishoudelijk Reglement, introductie Peutervoetbal, materiaalcommissie, stand van zaken rond Cobu Boys 1. Volle agenda, diversiteit aan onderwerpen.

Jaarvergadering Club van 100 op dinsdag. Teleurstellend lage opkomst, jammer voor scheidende en komende voorzitter van de commissie, respectievelijk Harrie Strijbosch en Remco van de Rijt. Penningmeester Herman en secretaris Hans blijven in de commissie. Terugloop ledental, besteding van gelden en bestedingsdoel zorgen voor goede discussies. Het is zaak voor nieuwe commissie om samen met bestuur vorm te geven aan aantal van de geuite wensen. Een bestedingsdoel ingebracht door seniorenteams haalt het net niet, maar dat pakken we direct op als bestuur.

Donderdag even kijken bij laatste training van Cobu Boys 1 voor Amersfoorts Kampioenschap. Goed om te zien dat Lambert en Suat terug zijn. Kort bijpraten met trainer en leider, laatste zaken regelen voor zaterdag.

Eerste publicatie over Peutervoetbal bij Cobu Boys op vrijdag levert gelijk 3 aanmeldingen op! Blijkt dus gat in de markt, goed gezien van initiatiefneemster Stephanie! Peutervoetbal voor 2 tot 4-jarigen, meer info via peutervoetbal@cobuboys.nl.

Zaterdag: AVK 2014 bij CJVV. Organisatie van Stichting AVK en gastheer wordt elk jaar weer beter. In de hospitality-tent bijpraten met bestuur van Stichting AVK. Met Amsvorde bestuur vooruitblikken op de wedstrijd. Daarna langs de lijn voor Amsvorde – Cobu Boys, de eerste wedstrijd van Cobu Boys. Resultaat is zoals verwacht mocht worden, overwinning voor Amsvorde. Misschien teleurstellend voor sommigen, maar past wel met mijn verwachting. Veel werk aan de winkel voor trainer en spelers, die we zullen steunen waar mogelijk. Na afloop raak ik in gesprek met scheidsrechter David Heek; meestal actief deelnemer, nu geblesseerd. Gesprek over AVK, Cobu Boys en sportpark Zielhorst.

Komende week veel AVK, dinsdagavond opnieuw met Cobu Boys. Aanvang 19.00. Tot dan!

Leave a Comment

(required)

(required)