Van de voorzitter: 1 t/m 7 juni

Zondagavond, met Herman van de Vlasakker op ziekenbezoek bij Arie van Bemmel. Nog steeds in ziekenhuis, infectie is gevonden, behandeling loopt. Goed om te zien dat Arie weer opknapt, hoewel hij nog veel pijn heeft. Behandeling duurt nog enkele weken.

Maandag, laatste bestuursvergadering. Afronding dit seizoen en vooral volgend seizoen staan op programma. Technische Commissie wordt officieel geïnstalleerd, zoals dat heet. Die bestaat uit Jan Willem de Jong en Michel Hielckert, twee ervaren mannen waar ik veel vertrouwen in heb. Goed werk. Zij gaan zich bezig houden met beleid rond selectie en trainers, in brede zin.

Via mail het bericht dat René Molenaar en Piet Boute de inschrijving van teams voor nieuwe seizoen hebben afgerond en definitief hebben gemaakt met KNVB. Goed werk op de achtergrond.

Overleg over Presentatiegids op woensdag, met Erik Roest, Hans Wijkhuizen en Harrie Strijbosch. Goed om te horen dat medewerkers van vorig seizoen ook nu weer meewerken. We bespreken redactionele opzet, welke foto’s we willen en hoeveel ruimte voor adverteerders nodig is. Ongelooflijk hoeveel sponsoring met name Harrie alweer heeft weten los te krijgen. Weinigen doen hem dat na.

Dan, totaal onverwacht, een SMS dat 4 spelers van Cobu Boys 1 overschrijving willen. Mannen van wie ik dat niet had verwacht. Die al jaren bij Cobu Boys spelen. Redenen die ik deels wel, grotendeels niet snap. Dit bericht doet zeer, heel zeer. Kost veel nachtrust en energie. Donderdagavond spreken Jan Willem de Jong, Bert van den Brom en ik met dit 4-tal. Een pittig gesprek. Erg jammer dat vooral gekeken wordt naar afgelopen seizoen, niet naar organisatie komend seizoen.

Donderdag ook gesprek met nieuwe trainer van Cobu Boys 2. Goed gesprek, enthousiaste man. Goede afspraken met hoofdtrainer en technische commissie. Goede stappen voor komend jaar.

Vrijdag en zaterdag veel contact met nieuwe hoofdtrainer en technische commissie over overschrijvingen en impact. We doen en gaan er alles aan doen om deze en komende week een zo goed mogelijke selectie samen te stellen, natuurlijk op basis van al het werk dat afgelopen periode al gedaan is.

Al met al heb ik hierdoor veel te weinig tijd en aandacht voor opnieuw een geweldig jeugdtoernooi bij Cobu Boys. Zaterdagochtend zie ik alle drukte op de velden en ook ’s middags een goed bezet toernooi. De hele week zag ik voorbereidingen, alle complimenten aan toernooicommissie en alle vrijwilligers die hier aan meegewerkt hebben.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)