Van de Voorzitter: 25 t/m 31 mei

Drukke weken, ondanks dat seizoen ten einde loopt. Maandag overleg met twee ervaren trainers die komend seizoen de Technische Commissie invulling gaan geven. Die commissie houdt zich in brede zin bezig met beleid ten aanzien van selectie en trainersstaf. We spreken over de taken. Hopelijk binnen enkele weken afronding, zodat we dit formeel kunnen maken en communiceren.

Dinsdagavond, op achtergrond neemt gemeenteraad belangrijk besluit: vanwege maatschappelijke functie hoeven sportverenigingen geen kostendekkende huurprijs te betalen. Belangrijk, want anders zou de huur van de velden op Sportpark Zielhorst echt enorm toenemen.

Woensdag, goed bericht van Arie van Bemmel vanuit ziekenhuis. Bron van infectie is gevonden, herstel zal nog wel een paar weken duren.

Op avond voor Hemelvaartsdag nemen Krasse Knarren weer deel aan Schietvetertoernooi bij SVM. Beide teams zorgen weer voor prima vertegenwoordiging en sportiviteit namens Cobu Boys. Vorig jaar kon ik zelf zien hoe het nog lang gezellig bleef, dit jaar hoor ik het uit de verhalen.

Vrijdag, leuk bericht van leider Cobu Boys F1. Op Hemelvaartstoernooi bij Huizen heeft de F1 naast een 2e plek tevens de Fairplayprijs van het toernooi gewonnen. Leider en trainers van F1 zijn terecht trots op deze prijzen!

Uiteraard is dit ook een mooi visitekaartje voor Cobu Boys! Mooi gedaan, jongens!

Zaterdag, Krijn Westdijk toernooi. Traditioneel prima georganiseerd door Breunis, al moet hij op zaterdag nog even een scheidsrechter wakker bellen. Prima weer, prima toernooi, ook al is er opnieuw een team dat de organisatie op laatste moment in de steek laat door niet te verschijnen.

Zaterdag, handen vol aan overschrijvingen van spelers die komen of gaan. Afgelopen week en ook komende week zijn we achter de schermen bezig met spelers die ons komen versterken. Komende week nog extra gesprek met nieuwe trainer Bert van den Brom.

Leave a Comment

(required)

(required)