Van de voorzitter: 18 t/m 24 mei

Drukke week, veel te doen. Bijvoorbeeld Schoolvoetbaltoernooi, dinsdag tot en met vrijdag. Betekent dat we minder kunnen trainen, maar dit hoort ook bij maatschappelijke rol van een vereniging. Bovendien spelen veel Cobu Boys leden mee met de schoolteams. Veel inzet en organisatie door John Druijff, Marjo, Krijn, Bert en scheidsrechters Maike, Roy, Michael, Arnoud en Patrick de Graaf.

Teamindeling komend seizoen is actueel onderwerp. Dinsdagavond met Piet Boute overleg over recreatieve seniorenteams. Meerdere keren met Jan Willem de Jong over selectieteams gesproken, ook met spelers gesproken. Komende weken resterende beslissingen over wie blijft, gaat of komt, spannend.

Met jeugdcommissie evaluatie van seizoen. Vooruit kijken naar toernooien, worden mooie en drukke dagen. Goed werk toernooicommissie. Ook hier zijn teamindelingen komend seizoen belangrijk onderwerp.

Woensdagavond Voorzittersoverleg, dit keer bij De Posthoorn. Oud-voorzitter Adri Ruitenberg ontvang nog 1 keer zijn collega’s. Zijn opvolger is bij de vergadering. Onderwerpen in voorzittersoverleg zijn dit keer onder andere huurcontract en Amersfoorts Kampioenschap voor damesteams, dat wegens te weinig deelnemende teams niet door kan gaan. Jammer.

Donderdag in de krant: Footgolf Society Club met Andrew Dillissen, Matthijs Voost (beide Cobu Boys) en Simon Wetzel (oud-Cobu Boys). Leuk artikel is ook: muziekband Juliana speelt volksliederen bij oefenwedstrijd Nederland tegen Ghana. Vorige maand traden ze op bij Cobu Boys – Eemboys, nu bij Oranje!

Donderdagavond laatste training selectie en afscheid van hoofdtrainer Imam Evre. Ik mag hem even in het zonnetje zetten en namens de vereniging een passend cadeau overhandigen. Afscheid van een trainer die altijd voor zijn spelers opkomt, altijd positief is in de krant en heeft gezorgd dat Cobu Boys in 3e klasse blijft. Imam, bedankt, succes bij APWC en je blijft altijd welkom!

Zaterdag overleg met Jan Stapper en Paul van Arnhem over enkele accommodatiezaken. Daarna even kijken bij 45+ toernooi bij VVZA. Gezellig druk. Verhalen over het jaarlijkse uitje van Klussenclub. Tot slot naar Meander ziekenhuis, op bezoek bij bestuurslid Arie van Bemmel. Een infectie speelt hem parten, in het ziekenhuis is beter onderzoek en medicatie mogelijk. Zijn taken zullen overgenomen worden, goed om te merken dat aantal vrijwilligers direct klaar staat als de nood aan de man is!

Compliment van deze week is voor keepers Ralph Sargent en Arnoud Baltissen. Bij het 45+ toernooi helpen zij het 45+ team van Vianen dat geen keeper heeft. Ralph en Arnoud bieden spontaan aan om hen te helpen. Sportiviteit ten top, compliment!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)