Van de voorzitter: 11 t/m 17 mei

Four seasons in one day, mooie typering voor afgelopen zaterdag. Winst, verlies, vreugde, verdriet lag dicht bij elkaar. Bijna alles wat er in een seizoen kan gebeuren kwam langs op deze dag.

Meisjes C1 wint van BFC. De meiden spelen een stuk beter dan vorige week. Overspelen, combinaties, geven elkaar complimentjes. Leuke wedstrijd, om te zien, om te fluiten: 4-1. Opvallend: in de twee keer dat ik dit team floot, hoefde ik maar 1 keer voor buitenspel te fluiten.

Scheidsrechter voor kampioenswedstrijd B1 komt niet opdagen. Kan gebeuren, maar als je toezegt er te zijn, dan moet je er ook zijn. Afspraak is afspraak. Iedereen rekent op je. Dankzij improvisatie en snel handelen van Breunis en competitieleiders kan Michael Haije invallen. Had op een vrije dag gerekend, loopt dus anders.

B1 op voorsprong, kampioenschap dichtbij. Dan raken gemoederen even verhit, scheids legt wedstrijd tijdelijk stil. Kan ik goed begrijpen. Mooi dat ik even kan bemiddelen. Na gesprekje tussen scheids en aanvoerders wordt wedstrijd netjes uitgespeeld. Zo hoort dat, even afkoelen helpt dan. Dank aan Michael, die als invaller een lastige wedstrijd kreeg.

Kampioenschap is binnen en wordt gevierd. Foto’s, vuurwerk, spandoek. Felicitaties aan alle teamleden en staf. Samen met Johan van den Heuvel overhandig ik bloemen. Wat mij betreft volgt nog evaluatie van kampioenschap, over prestatie, teamsport en teamspelers.

Helaas, Cobu Boys 6 mist kampioenschap op een haar na. Beslissend, beladen duel tegen NITA eindigt in 3-2 verlies. Toch complimenten aan team, coach en leider voor uitstekend seizoen en prestatie. Cobu Boys 3 speelt op kunstgras laatste wedstrijd, wint met 4-3. Scheids Baktosh ontvangt presentje en bloemen. Verdiend!

De E5 wordt 2e op toernooi bij Valleivogels, mooie prestatie. De leider overhandigt mij de beker. De E5 heeft geknokt, de jongens zijn trots op hun prestatie. En dus krijgt ook deze beker een mooi plekje tussen alle andere bekers in het clubhuis.

“Vrijwilligers bedankt!” is slogan van KNVB campagne om vrijwilligers in zonnetje te zetten. Onze webredactie voegt het keurig in op Cobu Boys site. Was weer een mooie competitie, op naar de toernooien!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)