Van de voorzitter: 23 t/m 29 maart

Maandagavond, voorlichtingsavond over invoering digitale wedstrijdformulier bij de jeugd. In komende weken wordt dat geïntroduceerd, eerst bij de D, daarna bij C en B-jeugd. Voorlichting voor leiders, scheidsrechters en competitieleiders. Met dank aan René, die de voorlichting van mij overneemt.

In de loop van de week merk ik een paar keer dat nog niet iedereen zijn fiets (of scooter, of brommer) in het fietsenrek zet. Fietsen die op de verkeerde plaats staan, zullen weggehaald worden of we leggen er een extra kettingslot om. We hebben niet voor niets een fietsenrek. Als het niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks.

Vrijdagavond, start van 45+ voetbal bij Cobu Boys. Wij ontvangen CJVV, Hees en Eemnes. Elk team speelt 3 korte wedstrijdjes, fanatiek en sportief. Scheidsrechters hoeven nauwelijks te fluiten. Na afloop drinken alle teams gezamenlijk een biertje. Sfeer is perfect, het blijft nog lang gezellig. Toont aan dat 45+ echt een prima toevoeging is aan het competitievoetbal. Wat mij betreft is onze deelname nu al geslaagd!

Zaterdagochtend vroeg. Invoering van digitale wedstrijdformulier verloopt prima. Nu nog even gebruik maken van de PC in de bestuurskamer, hopelijk binnen 1 of 2 weken ook in ’t OnderInn.

Meisjes D1 zijn enorm trots op hun nieuwe shirts, ontvangen van shirtsponsor EMMO Consulting. Met dank aan de sponsor natuurlijk! Al vroeg op de ochtend spelen ze een spannende wedstrijd tegen SO Soest. Gaat lang gelijk op, de winst gaat naar SO Soest.

In Nieuwegein speelt Cobu Boys 6 de topper tegen JSV 6. Nummer 1 tegen nummer 2, cruciaal in strijd om kampioenschap. Vlak voor rust komt JSV terug tot 2-2. In tweede helft domineert Cobu Boys, maar het duurt lang voordat de voorsprong komt. Eerst wordt een schitterende vrije trap van Yannick nog afgekeurd, dan is het Damion die de 3-2 binnenkopt. Laatste 10 minuten zenuwslopend. Cobu Boys blijft overeind en wint. Proficiat mannen, een uitstekende stap op weg naar kampioenschap.

Nieuw: de patat gaat in zakjes en niet meer in bakjes. Dat doen we omdat dit veel minder volume aan afval met zich meebrengt, milieuvriendelijker en ook nog goedkoper is. Prima ontwikkeling dus.