Van de voorzitter: 12 t/m 18 januari

Zondag. Zowel Piet Boute als Michael Haije zijn afgelopen zaterdag naar KNVB-seminar Match of the Day geweest en sturen workshopmateriaal door. Was interessante middag, begrijp ik.

Maandagavond zetten Bert van den Brom en wij de handtekeningen onder contract volgend seizoen. Eerste afspraken over voorbereiding worden gemaakt. Daarna bestuursvergadering. Belangrijk onderwerp is taakverdeling na recente mutaties in bestuur. Voor secretaris is er nu een vacature, voor jeugdzaken gaan we in overleg met jeugdcommissie hoe dat het beste opgelost kan worden. Stand van zaken 45+ komt aan de orde, inclusief contributies. Kosten zijn laag, contributies dus ook.

Dinsdagavond overleg met jeugdcommissie. Goed om Monique Janssen terug te zien, als jeugdsecretaris gaat zij jeugdcommissie ondersteunen. Fijn! Vanzelfsprekend komt afstemming met bestuur aan de orde. Opnieuw duidelijk dat jeugdcommissie veel werk doet met weinig mensen. Aanvulling welkom, maar moeilijk te vinden.

Daarna zie ik 2e helft van Cobu Boys tegen Ysselmeervogels 2. Ruststand 0-2, Sander stopte penalty. Na mooie aanval maakt Cobu Boys 1-2 en vlak voor tijd had de 2-2 moeten vallen. Grote kans wordt gemist. Goede oefenwedstrijd.

Woensdag overleg met afdeling Verkeer van gemeente over ontsluiting van het sportpark. Interessant gesprek. Wat is technisch mogelijk, wat is financieel haalbaar, wat is maatschappelijk wenselijk. Opnieuw duidelijk dat gemeente wel wil meedenken over onze plannen, maar niet echt zelf een visie heeft.

Donderdag, administratie. Wisselingen in bestuur brengen veel administratief werk met zich mee. Goed bericht van penningmeester: binnenkort pinnen bij Cobu Boys! Heeft Herman diverse gesprekken met ING gekost, lijkt nu toch gerealiseerd te worden. Goed werk!

Zaterdagmiddag naar Hilversum, waar Cobu Boys met 3-3 gelijk speelt. Cobu Boys supporters zien na 7 minuten al een 0-2 voorsprong. Na rust buigt Hilversum dat in 12 minuten om naar 3-2 voorsprong. Cobu Boys geeft niet op, Bob Flohr maakt gelijkmaker. Inzet en strijdlust zorgen dat 3-3 eindstand is.