Cobu Boys pakt punt in Hilversum!

In de uitwedstrijd bij Hilversum startte Cobu Boys flitsend. De 0-1 van Said Shalizi, de 0-2 van Lambert Bax en er waren pas 7 minuten gespeeld. Daarna werd Hilversum wakker en de druk op het doel van Sander van Andel nam toe. Met het nodige kunst en vliegwerk haalde Cobu Boys met 0-2 de rust. Het eerste kwartier na rust was volledig voor Hilversum. Het leek alsof er een slaapmiddeltje in de thee van Cobu Boys zat. In 11 minuten scoorde Hilversum 3 keer! Een walk-over lag op de loer, maar Cobu Boys herpakte zich. Halverwege de 2e helft kopte Bob Flohr de gelijkmaker binnen. Daarna nog 20 minuten spanning. Enkele formidabele reddingen van Sander van Andel, Bilal die nooit opgeeft, de longen van Lambert, de invallers Jeffrey, Kaj en Salim, ach, alle Cobu Boys mannen zorgden ervoor dat de 3-3 over de eindstreep werd getrokken. Een punt verdiend in Hilversum! Complimenten voor de vechtlust!