Van de voorzitter: 3 t/m 9 mei

Relatief rustige week, zeker in vergelijking met de drukte rond de AVK-loting. Na 4 en 5 mei, en na een paar leuke artikelen in de krant, heb ik pas op donderdag de eerste vergadering. Belangrijke onderwerpen.

Ingelast voorzittersoverleg over de gemeentelijke bezuinigingen. Gedegen voorbereiding is gedaan door Joost Bos van de ASF. Hij legt de gemeentelijke maatregelen uit, gezamenlijk bespreken we de haken, ogen, valkuilen en sigaren uit eigen doos. Lastige onderwerpen. Impact van deze bezuinigingsronde is beperkt. Maar hoe kunnen we ons als voetbalclubs wapenen voor de toekomst? We willen een goed en gezond voetbalaanbod in de stad. De rest van de vergadering gaan we op dat onderwerp in. Erg zinvol.

Vrijdagavond bespreking met Cobu Boys AVK-commissie. Belangrijkste onderwerp: welke vrijwilligers hebben we nodig, hoe veel, hoe lang, welke eisen stellen we? Het gaat nu echt om de juiste mensen op de juiste plaats. We hopen op spontane aanmeldingen, we gaan natuurlijk ook actief werven.

Zaterdag. Eerst nog even wat AVK-zaken uitwerken, daarna naar de kampioenswedstrijd van Cobu Boys C1. Waren het zenuwen, of hebben de spelers op mij gewacht? Feit is dat de 2-1 pas valt als ik er ben. Daarna zijn de zenuwen blijkbaar onder controle, want de uiteindelijke 6-2 is een mooie kampioensuitslag. Gefeliciteerd!

De C2 speelt in een spannende wedstrijd gelijk tegen DOSC. Pas 10 minuten voor tijd maakt de C2 gelijk. Meisjes B1 wint van Overbos, zij staan samen met DOVO op kop. Spannend.

In Zeist komt een einde aan het lange seizoen van Cobu Boys 1. De mannen op en rond het veld kunnen met opgeheven hoofd de competitie verlaten. Nog even aftrainen en dan bijkomen van een slopend seizoen. Uitrusten en opbouwen naar het nieuwe seizoen, dat start met het AVK bij Cobu Boys.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)