Van de voorzitter: 11 t/m 17 januari

Maandagavond bestuursvergadering, eerste in 2015. Geen grote onderwerpen, wel genoeg te bespreken. Presentatie aan gemeente, financiële halfjaarrapportage, AVK, schoolvoetbal. Om zomaar wat te noemen.

Dinsdagavond overleg met AVK commissie: Paul, Herman, Piet. Danny Broodkoorn sluit aan om te zien waar we een beroep kunnen doen op onze sponsoren, want ook die zullen we hard nodig hebben. Net als vrijwilligers.

Over het AVK overleg ik donderdag ook met Erik Roest, die met een goed redactieteam de Presentatiegids heeft gemaakt. Ook voor het AVK hebben we interne communicatie nodig. Plan om een AVK Nieuwsbrief te maken klinkt goed. Genoeg mogelijkheden.

Later op de avond krijg ik ook nog wat verhalen mee van het trainingsweekend van Cobu Boys 1. Genoeg stof voor een blog, maar: “what happens in Gorssel, stays in Gorssel”.

Vrijdag en zaterdag aandacht voor Cobu Boys in het AD. In het overzicht over 2014 wordt Cobu Boys genoemd bij “Riders on the storm” en dat is natuurlijk wel toepasselijk. Evenzo “Time to say goodbye” voor Wim Anema. Op zaterdag goed artikel over het eerste half jaar van Bert van den Brom, die nog niet klaar is bij Cobu Boys. Strijdbaar, vastberaden en inderdaad zijn we al met volgend seizoen bezig.

Op de velden is er zaterdag weer het nodige te doen, ondanks veel regen van deze week. Oefenwedstrijden voor de jeugd, waar de B1 met 1-0 wint van VRC en MB1 verliest van Waterwijk. Goede test voor niveau hoofdklasse. De senioren mogen voor de competitie aan de bak, met wisselend resultaat. Cobu Boys 6 wint van Huizen, Cobu Boys 3 en 4 verliezen. Zelf zie ik een prima eerste helft van Cobu Boys 5 tegen Nieuwland. Goed spel en goede doelpunten van Jelle en Peter. Onder leiding van gastscheidsrechter Piet van Dijk.

Volgende week mag iedereen weer voor de punten! Succes met de voorbereiding en tot volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)