Directe beëindiging samenwerking met Trainer Johan Flipse


Met onmiddellijke ingang heeft voetbalclub Cobu Boys besloten de samenwerking met hoofdtrainer Johan Flipse te beëindigen. Dit besluit markeert een onverwachte wending in de loopbaan van Flipse bij Cobu Boys, waar hij de afgelopen 17 jaar in diverse (trainers)functies een belangrijke stuwende kracht is geweest.

De reden voor deze moeilijke beslissing is een ontstane onwerkbare situatie binnen de clubstructuur in relatie tot het toepassen van normen & waarden. Ondanks dat de sportieve prestaties onder leiding van Flipse na de winterstop in een positieve stroomversnelling zijn gekomen, mede door de goede samenwerking met de spelersgroep, en het eerste team op koers leek voor behoud in de vierde klasse, bleek de interne dynamiek rondom het 1e elftal onhoudbaar.

Voorzitter van Cobu Boys, Damion Dekkers, benadrukt: “Dit was geen gemakkelijke keuze. Johan’s bijdrage aan onze club over de jaren heen, in verschillende rollen, is enorm. Zijn inzet en passie voor de club staan buiten kijf. Echter, het welzijn en de voortgang van de club als geheel moeten vooropstaan. Wij betreuren de situatie en wensen Johan alle succes in zijn toekomstige functies.”

Cobu Boys wil Johan Flipse bedanken voor zijn jarenlange toewijding, harde werk en de mooie momenten die hij de club en haar supporters heeft geschonken. 

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)