Cobu Boys O19-1 pakt punt in ‘IKEA-derby’

Cobu Boys O19-1 is afgelopen zaterdag de voorjaarscompetitie begonnen met een gelijkspel. In de ‘IKEA-derby’ speelde de ploeg van trainer Niels van den Esschert met 2-2 gelijk op bezoek bij VV Hooglanderveen O19-1.

De rood-zwarten begonnen rommelig aan de wedstrijd. Desondanks waren er een aantal mogelijkheden om op voorsprong te komen. Daarvan werd geen gebruik gemaakt. Met nog 11 minuten te gaan in het eerste bedrijf kreeg de thuisploeg de grootste kans om de ban te breken. Voor een leeg doel werd de bal over geschoten. In de tegenstoot was het wel raak voor Cobu Boys toen Suhaib Alhussein de bal in het doel kreeg: 0-1.

Cobu Boys kende een sterke start aan de tweede helft, want na een goede bal van Damian Kleinvoort zorgde Nino Lit voor de 0-2! Daarna werd het spel rommelig en miste Cobu Boys kansen om de wedstrijd op slot te gooien. In de slotfase ging Hooglanderveen alles of niets spelen en binnen 5 minuten wist de thuisploeg twee doelpunten te maken. Hierdoor eindigde de wedstrijd toch nog in een gelijkspel.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)