Club van 100 kiest …

Dug-outs op veld 2, dug-outs op het kunstgrasveld, het terras, de geluidsinstallatie binnen en buiten het clubhuis. Het zijn allemaal geschenken van de Club van 100 aan de vereniging Cobu Boys. De afgelopen jaren hebben de ruim 80 leden van de Club van 100 bijgedragen aan mooie verbeteringen binnen onze vereniging. Hoort u ook al bij de Club van 100?

De Cobu Boys Club van 100 heeft de jaarlijkse ledenvergadering gehouden op maandag 28 augustus en tijdens die vergadering is ook bepaald aan welke besteding de Club van 100 het budget gaat uitgeven.

Mocht je het niet (meer) weten: elk jaar kiezen de leden van de Club van 100 uit een aantal mogelijke “geschenken” die door de Club van 100 aan de vereniging Cobu Boys geschonken kunnen worden.

 De stemming heeft het volgende resultaat opgeleverd:

PlaatsBestedingsdoelAantal stemmen
1Nieuwe grote partytent (harmonicatent)46
2Hoge tafel(s) in het clubhuis, inclusief 6 barkrukken per tafel44
3Scorebord op kunstgrasveld28
4Trapleuning in het midden van de brede trap achterkant clubhuis19
5Trainingshesjes met bedrukking “Club van 100”16

Tijdens de ledenvergadering werd vanzelfsprekend ook verslag gedaan over het afgelopen seizoen, inclusief de financiële verantwoording. De kascommissie was tevreden over de gang van zaken.

In de komende periode zal de commissie Club van 100 aan de gang gaan met de aanschaf van een of meerdere van de gekozen onderwerpen, uiteraard op volgorde van het aantal stemmen.

Wil je ook bij de Club van 100 horen? Geef je op via clubvan100@cobuboys.nl of meld je aan bij een van de commissieleden: Aaldert Hofman, Hans Wijkhuizen, Henk of Anita Vliek, Herman van de Vlasakker, of Marja Ros.

Namens de commissie,

Aaldert Hofman

Voorzitter Cobu Boys Club van 100

Leave a Comment

(required)

(required)