Nog even nagenieten van Cobu Boys 1?

Na een prachtig seizoen met veel positieve uitschieters en cijfers die we waarschijnlijk lange tijd niet weer zien, promoveert Cobu Boys via de nacompetitie naar de 4e klasse, na één seizoen in de 5e klasse.

Het seizoensverslag 2022-2023 blikt in woorden en cijfers terug op de competitie, alle wedstrijden en spelers van Cobu Boys 1, plus de doelpunten die in die wedstrijden gemaakt zijn.

Weet u nog hoe de wedstrijden tegen Austerlitz verliepen? Het waren beide sleutelwedstrijden in het afgelopen seizoen. Kent u de 17 spelers die het afgelopen seizoen hun debuut maakten voor Cobu Boys 1 in een competitiewedstrijd? Wist u dat Cobu Boys de competitiewedstrijd uit bij Vechtzoom eindigt met een team dat gemiddeld 21 jaar en 55 dagen jong is?

Deze en allerlei andere mooie zaken kunt u vinden in het seizoensverslag.

 

Leave a Comment

(required)

(required)