Update over seizoen 2023-2024

Het seizoen 2022-2023 is bijna ten einde. Dat betekent dat we achter de schermen druk bezig zijn met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zo gaan we door met een vernieuwde jeugdcommissie.

Karin Perdeciyan en Jelle Bakker nemen deze zomer afscheid. Wij willen hen bedanken voor al hun inzet! In 2023-2024 zullen Jurre de Vries en Lorenzo Ditmarsch de aanspreekpunten zijn voor de bovenbouw. Irene blijft actief bij de onderbouw en zij zal daarbij ondersteund worden door Kim Smit. Patrick Donath en Suzanne Flipse maakten al deel uit van de jeugdcommissie en zij zullen ook na de zomer daarin zitten.

Nu de vernieuwde jeugdcommissie is voorgesteld willen we u graag inlichten over een aantal andere belangrijke zaken. Informatie over het nieuwe seizoen zal binnenkort te zien zijn op onze website. Denk hierbij aan de voorlopige teamindelingen, jaarkalender voor de jeugd en trainingstijden per team. Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan kunt u gerust contact opnemen met een van de leden van de jeugdcommissie. Mailen kan naar het volgende e-mailadres: jeugdcommissie@cobuboys.nl.

Wij kijken uit naar een nieuw, gezellig en sportief seizoen!

Attachment