Jeugd gaat de selectie versterken (deel 2)

Naast de vorige week gepresenteerde vier jeugdspelers, maken komend seizoen ook deze drie spelers (v.l.n.r. Froid, Art en Siem) de stap vanuit de JO19 naar de selectie. De selectie die komend seizoen uit het 1e elftal en de O23-1 gaat bestaan. Froid en Art spelen meestal in de verdediging en in de JO19 speelt Froid ook nog wel eens op het middenveld. Siem is een echte aanvaller, die erg doelgericht is maar ook oog heeft voor zijn medespelers. Ook deze drie spelers zijn erg leergierig en beschikken over een goede wedstrijdmentaliteit.

Froid en Siem zijn de afgelopen periode regelmatig in de basis van het 1e elftal begonnen en Siem heeft inmiddels al aardig wat doelpunten gemaakt. Art heeft recent ook zijn debuut in het 1e mogen maken en stond samen met zijn jongere broer zijn mannetje in de lastige uitwedstrijd tegen Vechtzoom. Voor een trainer is het ontzettend gaaf om te zien dat deze jeugdspelers goed meekomen, zeker omdat het beleid van de club is om spelers uit de eigen jeugd door te laten stromen naar de selectie. De staf van de selectie is blij dat deze jongens ons komend seizoen definitief komen versterken, welkom mannen!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)