Krasse Knarren tegen VOP 50+

Afgelopen zaterdag speelden de Cobu Boys Krasse Knarren een leuke vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van VOP 50+. De goede onderlinge contacten tussen beide verenigingen leidden tot deze “match der titanen”!

Het Krasse Knarren team bestond uit Gert-Jan Smit, Arie van Bemmel, Jan Ligtermoet, Gerco van de Kamp, Manfred Nigbur, Danny Broodkoorn, Neil Moreton, Henk van de Kamp, Henri Strijker, en Aaldert Hofman.

In de warming-up werden de helden nog getrakteerd op een felle hagelbui, maar dat mocht de pret niet drukken. Tijdens de wedstrijd brak de zon door en werd het publiek getrakteerd op een mooi schouwspel, waarin de mannen zich nog volop inzetten op het grasveld. Dat gras was wel even wennen voor de Krasse Knarren die hun snelle samenspel normaal laten zien op het kunstgrasveld.

De ruststand was 1-0 voor VOP en in de tweede helft bracht Danny Broodkoorn de stand op 1-1. In het restant van de wedstrijd bleek VOP toch sterker en zij wonnen verdiend. Scheidsrechter Peter van Kessel had geen enkele moeite om de wedstrijd in goede banen te leiden. Bij de Cobu Boys moest keeper Jan Ligtermoet helaas uitvallen met een hamstring-blessure. We hopen dat hij snel hersteld.

De derde helft werd uitstekend verzorgd door onze gastheren! Beide teams zaten gemoedelijk bij elkaar, om weer eens bij te praten met oude bekenden als Herman en Cecile Petten, Paul Groenesteijn, of Peter Hayes, of om de nabeschouwing van de wedstrijd te doen. Dit alles onder het genot van een drankje en lekkerlijke hapjes!

Tijdens de derde helft werden de afspraken al gemaakt voor de return-wedstrijd bij Cobu Boys in juni, en dat belooft ook weer een fijne gezellige en sportieve middag te worden.

Met dank aan Kim Smit voor het maken van de teamfoto en actiefoto!