Update aanleg terras

Bij deze een update over de aanleg van ons Cobu Boys terras.

Het heeft (veel te) lang geduurd, maar eindelijk is de gemeentelijke toestemming binnen! Na de nodige aanpassingen, hebben wij de zo gewenste vergunning gekregen.   

Het vlonderterras hebben we moeten aanpassen naar een betegeld terras. Dat is verder geen probleem. De toegezegde sponsorbedragen voor planken, zullen we nu op een andere manier goed gaan besteden. We willen een goed, degelijk en duurzaam terras en daarom hebben wij bij 3 bestratingsbedrijven offerte aangevraagd. De keuze is gevallen op Koos Haasdijk Dienstverlening.

Op maandag 3 oktober starten de werkzaamheden. Met eigen leden gaan we ervoor zorgen, dat de leidingen voor electra en water (voor verlichting en mobiele tap) gelegd gaan worden. Daarnaast zorgen we voor een hekwerk rond het gehele terras.

Op zaterdag 8 oktober worden de werkzaamheden afgesloten. Op deze dag hebben we wel de hulp nodig van een flink aantal (minimaal 15)(sterke) vrijwilligers. Dan worden de tegels gelegd en hierbij maken vele handen licht werk. Er komt nog een oproep om vrijwilligers te werven via de sociale media, maar je kunt je nu al aanmelden.

Na 8 oktober beginnen we met de verdere afwerking, dit zal grotendeels gedaan worden door de mensen van de klussenclub. We gaan statafels maken, picknicktafels beitsen en voorzien van de sponsornamen, banken met ingebouwde verlichting bij de entree en de twee bomen plaatsen en we maken een mooi laag tassenrek.

Voor de banken, het hekwerk en het tassenrek zoeken we nog sponsoren. Commerciële bedrijven zouden een heel mooi plekje op het dak van het tassenrek kunnen realiseren voor optimale reclamevoering.

Breng dit s.v.p. onder de aandacht van de mensen in jouw directe omgeving. We hebben best nog wat financiële middelen nodig om het terras aan al onze wensen te laten voldoen. Begin oktober volgt er weer een update.

Mochten er nog vragen of suggesties zijn, dan kan je contact opnemen met ondergetekende.

Ralph Sargent (06 86628851)

Leave a Comment

(required)

(required)