Bekerindeling mannen 1 en vrouwen 1

De KNVB heeft de indelingen voor het aankomende bekertoernooi bekend gemaakt. Dat betekent dat zowel mannen 1 als vrouwen 1 de tegenstanders weten voor de groepsfase in september. Voor de mannen wacht een ontmoeting met een oude bekende.

Onze mannen treffen stadsgenoot APWC, de club die onlangs voormalig Cobu Boys-trainer Bert van den Brom aanstelde. Daarnaast gaat de ploeg van trainer Johan Flipse het ook opnemen tegen BVV´31 en FZO. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Het programma is als volgt:

Zaterdag 3 september: Cobu Boys 1 – BVV´31 1 Zaterdag 10 september: FZO 1 – Cobu Boys 1 Zaterdag 17 september: Cobu Boys 1 – APWC 1

Voor Cobu Boys Vrouwen 1 staan ook drie mooie wedstrijden op het programma. De ploeg van trainer Piet Ouwerkerk treft met Jonathan Vrouwen 1 en TOV Vrouwen 1 twee teams die het in het recente verleden ook al eens tegenkwam. De derde opponent is KFC Vrouwen 1 uit Koog aan de Zaan. Het programma is als volgt:

Zaterdag 3 september: Cobu Boys Vrouwen 1 – TOV Vrouwen 1 (aftrap 12.00 uur) Zaterdag 10 september: Jonathan Vrouwen 1 – Cobu Boys Vrouwen 1 (aftrap 15.00 uur) Zaterdag 17 september: Cobu Boys Vrouwen 1 – KFC Vrouwen 1 (aftrap 12.00 uur)

Leave a Comment

(required)

(required)