Jouri Melkert verlaat Cobu Boys

Cobu Boys moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal. Jouri Melkert heeft besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan bij SV Achterveld, waar hij het eerste elftal onder zijn hoede krijgt.

Jouri Melkert werd in 2020 aangesteld als trainer van Cobu Boys 2. Hij was dus twee seizoenen de oefenmeester bij dat team. De club had graag gezien dat de samenwerking was doorgegaan en dat Jouri zich nog meer ging ontwikkelen binnen onze vereniging. Maar uiteraard wensen we hem veel succes met zijn nieuwe avontuur.

Door het vertrekt van Jouri Melkert is er een vacature ontstaan bij Cobu Boys 2. De zoektocht naar een opvolger is al in volle gang. Maar bij interesse voor deze functie kan er een mail worden gestuurd naar: bestuur@cobuboys.nl

Leave a Comment

(required)

(required)