Fantastische seizoensafsluiting!

Wat een dag! Je zag dat iedereen volop genoot van een fantastische dag ter afsluiting van het seizoen. Wat hadden we dat weer nodig, wat hebben we dat gemist de afgelopen twee jaar! Onder een heerlijke zon, met een temperatuur die wat aan de hoge kant was, werd een 7×7 mix-toernooi gespeeld. Leuke teams, leuke wedstrijdjes, met genoeg spanning en ontspanning.

Heerlijk om te zien hoe iedereen na de wedstrijdjes lekker op en langs het veld bleef napraten, met een colaatje of een biertje in de hand. De BBQ werd uitstekend geregeld, DJ Sumo zorgde voor zomerse muziek.

Deze topdag sluit het seizoen, dus op naar het volgende seizoen.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie, en het schema met trainingstijden voor augustus staat al weer op de site.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)