Ongekend aantal teams doet mee aan eerste AVK voor meisjes en vrouwen

Een indrukwekkend aantal van 57 meisjes- en damesteams doet van maandag 6 juni (tweede pinksterdag) tot en met vrijdag 10 juni mee aan het allereerste Amersfoorts Voetbalkampioenschap voor Meisjes en Vrouwen. 

De wedstrijden worden afgewerkt op ons eigen Sportpark Zielhorst. Een grote groep vrijwilligers van Cobu Boys is daarom ook betrokken bij de organisatie. 

Zo ongeveer alle leeftijdscategorieën doen mee aan dit historische evenement. Er zijn bijvoorbeeld MO9-teams bij, maar ook de hoogste seniorenteams geven acte de présence. Vanwege de enorme belangstelling van alle Amersfoortse verenigingen voor het toernooi zal er ook gebruik worden gemaakt van de kleedaccommodaties van HVC en Fidelitas en worden er ook wedstrijden afgewerkt op één van de HVC-velden.

De wedstrijddagen worden opgeluisterd door de komst van enkele mystery guests, waarover de organisatie op dit moment uiteraard nog geen mededelingen doet.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door M2People, Lotus taarten, NOVA badkamers en keukens, Acerbis/The Sports & Leisure Company en Jumbo Den Blanken. Clever Productions was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de flyers. 

Een officieel programmaboekje volgt binnenkort. Het complete overzicht van alle wedstrijden zal ook op de website worden geplaatst. 

Voor vragen/info kan gemaild worden naar AVK-dames@cobuboys.nl. Alle clubs en sponsoren worden voorgesteld op ons insta account: cobuboys.avk. 

Attachment

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)