Cobu Boys 6 en Cobu Boys JO19-1 op drempel van kampioenschap

Het seizoen is bijna ten einde en dus is het tijd voor de ontknoping in competities. Voor Cobu Boys 6 en Cobu Boys JO19-1 kan het aanstaande zaterdag een mooi feestje worden. Bij een overwinning mogen zij zich kampioen noemen.

Het mooie is dat beide teams thuis spelen. Om 09.45 uur is het eerst de beurt aan de JO19-1. Zij nemen het op tegen GVVV JO19-2, het team wat onderaan staat in de competitie. In April troffen beide teams elkaar in Veenendaal en toen wonnen onze mannen met 0-7. Kunnen zij dat kunstje zaterdag herhalen?

Kort daarna mag Cobu Boys 6 gaan aantreden tegen middenmoter Eemdijk 8. De aftrap van deze wedstrijd zal om 12.00 uur zijn. Het lukte onze mannen eerder dit seizoen al om te winnen van deze tegenstander. In oktober 2021 werd de uitwedstrijd met 2-4 winnend afgesloten. Een nieuwe zege betekent dus een kampioenschap!

Na afloop van Cobu Boys 6 – Eemdijk 8 zal er live muziek zijn op Sportpark Zielhorst. Hopelijk draagt dat bij aan een schitterende kampioensdag bij Cobu Boys. Kom zaterdag naar de wedstrijden toe en juich beide ploegen naar de titel!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)