Nagenieten

Geniet u ook nog na van onze jubileumdag op 4 september? Het was een fantastische dag, en Henk Vliek (een van de leden van de jubileumcommissie) ontving nog een hele leuke reactie van Berend Schreuder, deelnemer aan de Old Stars wedstrijd. Geniet nog even…

Dag Henk,

Hier een verlate feedback over de jubileumdag. Dat ik enigszins laat ben zal geen verbazing wekken aangezien ik geen 38 meer ben én in Portugal woon.

Fantastisch! Met dat gevoel heb ik, en met mij velen, Sportpark Zielhorst verlaten na de Jubileumdag. Uitstekend georganiseerd, mooi weer, goeie sfeer, hoogstaand voetbal, warme hamburgers en koud bier. Kan het beter!?

Ik heb 3 dagen een schorre stem gehad van het ouwehoeren met zoveel oudgedienden waarvan ik sommigen, de meesten eigenlijk, 18 jaar of langer niet gezien heb.

Een paar momenten die me te binnen schieten:

Ik werd aangesproken door een mij onbekende jongeman met de woorden ‘je krijgt de groeten van mijn ouders Casper en Elly Janssen’. Dat was dus Roy Janssen die ik als 8-jarige (voor de duidelijkheid, Roy was de 8-jarige) nog getraind heb. Hij is nu 33. We hebben even leuk gebabbeld. Geweldig toch!?

Jack van Putten en ik zijn na de wedstrijd schaterend van het lachen overeengekomen dat wij de slechtsten waren van die dag, maar dat mag uiteraard betwist worden!

Dat Hendrik en ik aanvoerders mochten zijn spreekt van heel veel historisch besef binnen de jubileumcommisie. (Aaldert heeft iets geschreven in het jubileumboek bij het 60-jarig jubileum van de Boys over het geval van broers die beiden aanvoerder zijn geweest en in het buitenland zijn gaan wonen). Petje af!

Het wedstrijdshirt gaat ingelijst worden en zal waarschijnlijk in de werkplaats een plekje krijgen. Het liefst zou ik ‘m pontificaal in de woonkamer hangen maar ik ben bang dat nog geen 75 steekhoudende argumenten mijn vrouw kunnen overtuigen van de noodzaak daarvan. Zodra ‘ie hangt krijg je een foto.

Het enige smetje op deze hele middag was misschien het twijfelachtige vlaggen van de grensrechter van de rode partij…-)).

Nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag.

Berend Schreuder

Toelichting op de foto’s: op de eerste foto ziet u de broers en aanvoerders Henk Schreuder (links) en Berend Schreuder (rechts). Na de wedstrijd komen Berend, Kjeld van Beekhuizen en Jack van Putten van het veld, en op de volgende foto ziet u Andrew Dillissen, Jouri Melkert, Stefan Voost. Good old Krijn Westdijk en Jack van Putten praten bij. De laatste foto toont William Clayton, Jan Willem de Jong, Hendrik Schreuder, Stefan Voost, en Arie van Bemmel.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)