Het aftellen naar 4 september is begonnen

ZATERDAG 4 SEPTEMBER: noteer die datum nu meteen in je agenda, want dan staat er een grote feestdag op het programma in kader van 75 jaar Cobu Boys. 

De presentatie van de jubileumvlag.

De ochtend is bestemd voor de jeugd, die getrakteerd wordt op een afwisselend en sportief programma. ´s Middags staan er twee wedstrijden op het menu: eerst spelen de Krasse Knarren tegen de dames van Cobu Boys, terwijl aansluitend twee elftallen van voormalige Cobu Boys-sterren tegen elkaar in het strijdperk treden. De namen van deze helden worden later deze zomer bekendgemaakt. 

Na de wedstrijden is er alle ruimte voor een hapje, een drankje, muziek en gezelligheid. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

,,We hopen dat zoveel mogelijk leden en oud-leden op deze festiviteiten afkomen´´, vertelt voorzitter Damion Dekkers, die samen met Henk Vliek, Bert de Ruiter, Tom Winter, Robin Vastenburg en Coen Heijnders het organisatiecomité vormt. ,,Na een jaar van sociale armoe door corona zijn we wel toe aan een feestje en is het extra belangrijk om de banden weer aan te halen. We kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten, het gezellig te hebben en mooie herinneringen op te halen. 75 jaar is een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Op papier klinkt dat stokoud, maar we bruisen van de energie. We staan er financieel meer dan gezond voor en zitten barstensvol plannen voor de toekomst; voor de club zelf, maar ook voor ons sportcomplex en de wijk. We zijn van plan om er nog eens 75 jaar aan vast te plakken.´´

OFFICIËLE AFTRAP De officiële aftrap voor het jubileumjaar wordt gegeven op woensdag 1 september. Om 19.46 uur zal er dan iets speciaals gebeuren. ,,Die tijd is bewust gekozen, omdat we in 1946 zijn opgericht. De eerste week van september starten we dus met de festiviteiten, maar daar blijft het niet bij. We zullen ook de rest van het seizoen op verschillende momenten en manieren stilstaan bij ons jubileum.´´

Mensen die nog leuke suggesties hebben, kunnen zich melden bij Damion Dekkers, te bereiken via damion.dekkers@cobuboys.nl. Ook vrijwilliger (die in het jubileumjaar hun handen uit de mouwen willen steken), kunnen zich melden op dit mailadres.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)