Herdenkingsbijeenkomst Nira Akyurek

Vorige publiceerden wij het trieste bericht over het plotselinge overlijden van onze jeugdspeelster Nira Akyurek tijdens haar vakantie in Turkije. In het afgelopen seizoen was Nira speelster van de MO11. Zij mocht slechts 10 jaar worden.

Aanstaande zaterdag 28 augustus is er tussen 11.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om samen te komen om Nira te gedenken en een berichtje, tekening, briefje of wat men ook wil achter te laten voor Nira en haar nabestaanden. Dit zal door de begeleiding van Cobu Boys verzameld worden en aan de ouders worden overhandigd als zij terug zijn uit Turkije. Bij de bijeenkomst zal een arts van de GGD aanwezig zijn, voor het geval professionele hulp wenselijk is.

In verband met deze herdenkingsbijeenkomst is de Cobu Boys kantine gesloten tussen half elf en half twee (10.30 – 13.30); de mogelijkheid tot herdenken van Nira is tussen 11.00 en 13.00.

In verband hiermee zal ook de Cobu Boys vlag halfstok hangen. Wij vragen al onze leden om op en rond het veld rekening te houden met deze herdenkingsbijeenkomst.

Namens het bestuur,

Aaldert Hofman

Bestuurslid v.v. Cobu Boys

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)