Vrouwenvoetbal bij Cobu Boys bloeit

Vrouwenvoetbal bij Cobu Boys bloeit

De voetbalcompetitie ligt stil, maar waar mogelijk gaan de trainingen zoveel mogelijk door en achter de schermen zijn de voorbereidingen voor een mooi, nieuw en hopelijk normaal seizoen in volle gang. Ook als het gaat om het vrouwenvoetbal bij de gezelligste club van Amersfoort, waar prestatie en plezier altijd samengaan, is er veel in beweging. 

Twee vrouwenteams in jubileumseizoen 

In het jubileumseizoen 2021-2022 wordt er niet met één, maar met twee vrouwenteams gestart. Er is doorgroei van sterke speelsters uit de eigen jeugd en nieuwe aanwas. Het goede nieuws daarbij is dat ook de technische staf inmiddels vorm krijgt. Vrouwen 1 zal, net als in het huidige seizoen, worden begeleid door Piet Ouwerkerk. Jan Maarten van Riemsdijk, nu trainer/coach van de MO19-1, zal Vrouwen 2 onder zijn hoede nemen. Voor beide teams is Victor Bongers beschikbaar als keeperstrainer. Als teammanager van Vrouwen 1 zal Suzanne Flipse optreden. Aanvulling voor deze teams is welkom. Ben je geïnteresseerd om de staf te gaan ondersteunen als (assistent) trainer, neem dan contact op met Suzanne Flipse! De indeling van de beide vrouwenteams wordt aan het begin van de zomer bekend gesteld.  

Amersfoorts Voetbalkampioenschap 

Cobu Boys gaat bovendien het allereerste Amersfoortse Voetbalkampioenschap (AVK) voor vrouwen en meisjes organiseren! Het AVK voor mannen en jongens is al vele jaren een prachtige Amersfoortse traditie in de zomer in de voorbereiding van een nieuw seizoen. De ambitie is om ook het AVK voor vrouwen en meisjes tot een groot jaarlijks sportief evenement te maken. Een sportief voetbalfeest waar heel voetballend Amersfoort elkaar ontmoet. Of het AVK doorgang kan vinden en in welke vorm is vanzelfsprekend afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona. 

Belangstelling om mee te groeien? 

Het vrouwenvoetbal bij Cobu Boys ontwikkelt zich snel. Of je nu puur recreatief wilt spelen of meer competitief, voor iedere speelster is er ruimte. Wanneer je een keer wilt meetrainen is dat (afhankelijk van Covid-19) altijd mogelijk. Wil jij meegroeien? Neem contact op met Suzanne Flipse voor nadere informatie. Wij zien je graag in onze fraaie vernieuwde rood-zwarte clubkleding! 

Neem bij interesse om te komen voetballen of om de staf te ondersteunen contact op met Suzanne Flipsesuzanne.flipse@cobuboys.nl / 06-13889169 

Leave a Comment

(required)

(required)