JO10-1 krijgt training van Cobu Boys hoofdtrainer!

Afgelopen woensdag heeft de JO10-1 een gasttraining gehad van Cobu Boys hoofdtrainer Johan Flipse. Onze reporter Jeroen Jooren doet verslag en maakte de foto’s.

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar op 14 september 2019 ging de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start. Dit jaar zou de opbrengst bij Cobu Boys gaan naar het Jeugdtoernooi 2020 en het team met de hoogste opbrengst kon een prijs winnen.

Dat was het startsein voor de fanatieke JO10-1 om te laten zien dat ze ook buiten het veld beschikken over winnaarsmentaliteit. Veel (online) loten werden verkocht en wat extra reclame op facebook  (een teamfoto met John van den Brom) werd ingezet om de overwinning veilig te stellen.

Een gasttraining van de hoofdtrainer voor de J010-1 werd door de club aangeboden als prijs. Maar helaas, begin 2020 brak COVID uit en de prijs werd uitgesteld. Inmiddels zijn we vele maanden verder, en met “het nieuwe normaal” mag er weer getraind worden. Gelukkig is de nieuwe hoofdtrainer bij Cobu Boys de prijs voor de JO10 niet vergeten!

Op woensdag 17 juni 2020 (maar liefst 9 maanden later) wordt de prijs in ontvangst genomen. De hoofdtrainer Johan Flipse geeft op een warme trainingsavond een heerlijke training aan de spelers die afgesloten wordt met een verdiend en verkoelend ijsje.

Namens de spelers van de J010-1 willen we Johan bedanken voor de fijne training. Komend seizoen wordt het team van Stefan Voost J011-1. Hou ze in de gaten, zowel binnen als buiten het veld want ook dit jaar gaan ze overal voor de hoofdprijs!