Hoe is ’t met… Danny?

Tja, ook deze “stukkieschrijver” traint nog steeds elke week met veel plezier bij de Cobu Boys, ook al ben ik zelf al even voorbij de 50. Ook ik heb nog een trainer. Niet dat ik steeds beter ga voetballen, dat niet. Dat heeft overigens niets met de trainer te maken, maar toch wel een beetje met de leeftijd…

Maareh, hoe zou het eigenlijk met mijn trainer Danny gaan in deze maanden? Je leest het hier:

Hoi,

Ik ben dus Danny Broodkoorn, en ik ben met veel plezier de trainer van de welbekende Krasse Knarren. Daarnaast ben ik ook nog trainer van het 5e waar mijn zoon voetbalt, en ik voetbal zelf ook nog in het 45+ team van Cobu Boys. Op de foto sta ik vierde van rechts, naast keeper Dennis.

Je kunt mij ook kennen als vrijwilliger van de Cobu Boys, waar ik meerdere functies bekleed waaronder de toernooiencommissie, de sponsorcommissie en de spelersraad van de Krasse Knarren.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Prorail als treindienstleider bij de verkeersleiding in Utrecht. Dat betekent dat ook in deze tijden van de coronacrisis mijn werk gewoon doorgaat en die verkeersleiding van de treinen kan ik natuurlijk niet vanuit huis doen.

In mijn werk merk ik natuurlijk wel heel goed de effecten. Doordat er veel minder reizigers zijn, is de dienstregeling ook aangepast en rijden er minder treinen. Ook bij ons op het werk gelden alle regels die het coronavirus met zich meebrengt. Het is dus misschien wel minder druk, maar we moeten nog net zo geconcentreerd werken als een paar maanden geleden.

Het voetballen mis ik enorm, net zoals de gezelligheid op onze club! Ik zal blij zijn als de situatie weer onder controle is, zoals velen onder ons het met mij eens zullen zijn!

In het komende seizoen ga ik me aansluiten bij Cobu Boys 1, bij onze nieuwe hoofdtrainer Johan Flipse. Ik word grensrechter en dat lijkt me erg leuk om te doen. Dat betekent wel dat ik op zaterdag, als ik niet hoef te werken, bij Cobu Boys 1 zal zijn en dus niet het team van mijn zoon kan ondersteunen. Dat team blijf ik wel trainen, samen met Sjaak. Op zaterdag is het team in goede handen bij Sjaak.

Wat ik zeker zal blijven doen is natuurlijk de Krasse Knarren op onze vaste woensdag blijven trainen!

Ik hoop jullie snel weer te zien en te spreken op onze gezellige club. Zorg dat jullie veilig blijven en zorg goed voor elkaar!

Groeten,

Danny

1 Comment

    • Krijn

      6 mei 2020

      Denny, door gaan en… vooral volhouden. Ben trots op je!!!

Leave a Comment

(required)

(required)