Dames 1 sterk uit de winterstop

Na een aantal weken rust en met slechts een oefenwedstrijd in de benen, mochten de dames van Cobu Boys aantreden tegen de de dames van VOP. Na een 2-0 winst in de thuiswedstrijd hoopten de dames vandaag weer op goede resultaten. Ondanks wat zieken en andere omstandigheden begonnen de dames goed, maar helaas moest het publiek toch nog een half uur wachten op de eerste goal die middenvelder Irene keurig over de keeper in de goal schoot. Het was fijn om te zien dat Carmen na maanden afwezigheid haar rentree kon maken. Met 0-1 op de teller gingen de dames de rust in om wat op te warmen.

In de tweede helft was er nog meer moois te zien. Larissa zorgde voor een mooie 0-2 toen zij één op één met de keeper kwam te staan. Jonna wist vanuit een rebound de 0-3 te scoren en Larissa gaf een prachtige voorzet op Kimmy die de 0-4 in het net wist te werken. Uiteindelijk zorgde Manon, die van de week eindelijk 18 werd, voor de eindstand: 0-5. Nieuwste aanwinst van het team Bente maakte haar entree, met o.a. Esther, Isa en Kenzo als supporters (en razende reporter Robin, die de kou weer trotseerde om verslag te doen van de wedstrijd, net als Brian die inmiddels bijna de vaste grens van de dames genoemd kan worden). Trainer Piet was na afloop zeer tevreden over het spel van ‘zijn’ dames.
De staf vond dat de overwinning aan heel het team te danken was, de dames speelden collectief goed, allemaal waren ze op hun best, maar als er dan toch maar 1 dame genoemd moet worden, dan kiest de staf toch voor Larissa als WOTM. Zij was bij bijna alle goals betrokken en presteerde nog beter dan anders.
Na afloop bleken de kleine dametjes van de MO11, die wekelijks een pupil van de week aanleveren aan de Dames 1, hun eerste winst te hebben behaald! Trainer van beide teams Piet, had een goede middag!