Dames 1 pakt weer 3 punten

Afgelopen zaterdag zorgde pupil vd week Lotus voor de aftrap bij de thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar VR1. Zij ging zonder aarzelen op de keeper af en scoorde mooi. Vervolgens moedigde ze de dames vanaf de zijlijn aan. De dames begonnen sterk en al na 10 minuten wist Larissa mooi de bal in het net te werken. Dit was een lekker begin en net als vorige week liet Manon vervolgens zien dat ook zij trefzeker was. Nog voor rust zorgde Jonna voor een mooie 3-0. Vriendenschaar kreeg een enorme kans, maar Lonneke wist de tegentreffer op het laatste moment te voorkomen! Na rust leek het allemaal wat rommeliger, de 4-0 wilde er niet in, maar iedereen was tevreden als de wedstrijd in 3-0 zou eindigen. Toch zorgde de inmiddels vaste invaller van de MO19 Isa (voor velen de WOTM, maar met een afgeschermd profiel) voor de 4-0. Uit een corner wist ze vanaf de tweede paal het net te vinden. Spelers tevreden, staf tevreden. Wat ook een mooie opsteker was, was dat de coach van Vriendenschaar 1 na afloop complimenten gaf voor het sportieve spel van de dames (wat uiteraard ook voor zijn team gold). Het mag gezegd dat deze competitie een hoop sportieve en leuke teams heeft, vooral jonge speelsters, die allemaal inzet tonen en gezelligheid brengen. Na afloop doken onze dames nog de kantine in voor een drankje met de mannen van heren 2, waar het bestuur trakteerde op bittergarnituur.

We kijken uit naar de volgende wedstrijd: Cobu Boys VR1 thuis tegen Achterveld VR2 die om 11:00 uur gespeeld gaat worden.