Dames 1 houdt Woudenberg in evenwicht.

Afgelopen zaterdag speelden de dames 1 thuis tegen koploper Woudenberg. Voorafgaand aan de wedstrijd moedigden zij met zijn allen de meisjes van MO11-1 aan die hun eerste thuiswedstrijd speelden. Pupil van de week Iris uit de MO11 mocht daarna bij de dames de aftrap nemen. Terwijl het zonnetje doorbrak speelden de dames een sportieve eerste helft, waarbij de verwachte overmacht van Woudenberg mee bleek te vallen. Toch wisten zij al inde 11e minuut op voorsprong te komen. Na de rust kreeg Cobu Boys een enorme kans op de gelijkmaker maar het leek wel een flipperkast, waar eerst de keeper dwars lag, er vervolgens onderkant lat geschoten werd en de derde poging er alsnog niet in mocht. De dames gaven niet op, die gelijkmaker hing echt in de lucht en uiteindelijk werd de inzet beloond en wist Kimmy in de 70e minuut te scoren. Er was nog hoop op nog een treffer, maar uiteindelijk moesten beide teams genoegen nemen met een gelijkspel. De wedstrijd was erg sportief, de dames van Woudenberg zijn fysiek sterk, maar werden nooit gemeen. Een mooie sportieve middag dus, zoals het hoort.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld bij Jonathan in Zeist, om 10:00 uur.