Nieuw gereedschap voor Klussenclub

De Cobu Boys Klussenclub beschikt over goed en splinternieuw gereedschap, dankzij de Cobu Boys Club van 100. Op de ledenvergadering van de Club van 100 werd het nieuwe gereedschap gekozen als één van de twee doelen waar we de vereniging mee willen steunen. Het andere doel is LED-verlichting en ook daar wordt aan gewerkt.

Onze Klussenclub verricht heel veel werk waar we met z’n allen profijt van hebben. Vaak zien we het niet en gebeurt het op de achtergrond. Maar ook dan hebben deze mannen goed materiaal en gereedschap nodig. De Club van 100 is blij dat we daar aan mee kunnen werken.

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij? Meld je aan via clubvan100@cobuboys.nl en ontvang dan ook de nieuwe sjaal! De commissie van de Club van 100 bestaat uit Anita en Henk Vliek, Rein van der Laan, Marja Ros, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker, en Aaldert Hofman.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)