Club van 100 viert het 20-jarig bestaan

Op vrijdagavond 6 september vierde de Cobu Boys Club van 100 het 20-jarig bestaan! Het werd een hele gezellige en relaxte feestavond, inclusief BBQ, de bingo, en de Club van 100 quiz. Natuurlijk keken we met z’n allen ook hoe het Nederlands elftal van Duitsland won. Een geweldige avond!

De Club van 100 werd op 6 september 1999 opgericht. De heren Harrie Strijbosch, Herman van de Vlasakker, en Hans Wijkhuizen pakten de uitdaging op en zij maakten van de Club van 100 een mooie en geweldige steun voor Cobu Boys.  Elk jaar ontving Cobu Boys een mooi cadeau van de Club van 100, waar de leden van de Club van 100 zelf een zeer bepalende stem in hebben. Zij mogen zelf bestedingsdoelen aandragen, en stemmen zelf over de keuze.

Belangrijk is ook dat de Club van 100 ook iets terug doet voor de leden van de Club van 100. Natuurlijk de jaarlijkse feestavond, een presentje bij Sinterklaas of Kerst, een verjaardagskaart. Het zijn de kleine dingen die door alle leden zeer gewaardeerd worden.

Tijdens de feestavond werden Herman van de Vlasakker en Hans Wijkhuizen extra in het zonnetje gezet door Damion Dekkers namens het bestuur van Cobu Boys. Beide heren zitten al sinds de oprichting in de commissie van de Club van 100, dat is dus al 20 jaar onafgebroken! Twee belangrijke stille krachten, vaak op de achtergrond.

Een bijzondere avond voor Hans Wijkhuizen! Bestuurslid Damion Dekkers maakte namelijk bekend dat het bestuur Hans bij de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal voordragen als Erelid van Cobu Boys, voor alles wat hij de afgelopen decennia voor Cobu Boys deed en nog steeds doet! Felicitaties voor Hans.

Het rondje Bingo werd gewonnen door René van Dijk, en hij ging naar huis met de Club van 100 jubileumtaart. Later op de avond werd de Club van 100 quiz gewonnen door Mike van Putten, met Bert de Ruiter voor de 2e prijs.

Op deze avond werd ook de nieuwe Club van 100 sjaal getoond en uitgereikt aan de leden. Een mooie, warme sjaal, natuurlijk in de kleuren van Cobu Boys en met opdruk van ons 20-jarig bestaan.

Een fantastische avond, georganiseerd door de commissie van de Club van 100, bestaande uit Anita en Henk Vliek, Rein van der Laan, Marja Ros, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker, en Aaldert Hofman.

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij? Meld je aan via clubvan100@cobuboys.nl en ontvang dan ook de nieuwe sjaal!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)