Klaverjassen en kerstspelletjesavond 2018

Op verzoek is er in 2018 begonnen met een klaverjascompetitie in onze kantine. Er hadden zich 21 kaarters aangemeld en op 6 vrijdagavonden – 3 voor de zomerstop en 3 in het najaar – is er fanatiek, maar vooral gezellig gekaart. Per avond was er 1 avondprijs en op de laatste avond 23 november kreeg iedereen een prijs. Winnaar van de competitie is Jan Stapper geworden. Marco Jansen 2e en Henri Rigterink 3e.

Het traditionele Kerstklaverjassen/Sloelen/Pokeren was op vrijdag 21 december. Deze avond waren er 21 klaverjassers, 3 sjoelers en helaas geen pokeraars. Leuke avond geweest met Marjon als grote winnaar bij het klaverjassen en Joke ging naar huis als sjoel koningin 2018. De avond werd afgesloten met een loterij, groots gesponsord door Robin van den Brom. We hopen dat het volgend jaar minstens weer zo gezellig wordt en dat er dan ook gepokerd wordt. Wat zeker niet onvermeld mag blijven is dat Majo ons op alle avonden heeft voorzien van de benodigde drank en hapjes.

Leave a Comment

(required)

(required)