Geen verjaardagscadeau voor trainer Bert van den Brom

CB1 heeft zaterdag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Baarn. De mannen van de jarige Bert van den Brom gingen met 5-1 onderuit. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Trainer Bert is vandaag jarig. Gaan onze jongens hem trakteren met een klinkende overwinning?
In de 2e minuut ziet er daar wel naar uit als Cumali Karaman doorkopt op Iliass Stremming, die voorgeeft op Robin van den Robin van den Brom…hij schiet in…het net beweegt..helaas: het is het zijnet!
Even daarna haalt Cumali uit in de ‘16’…de keeper van Baarn voorkomt met zijn vuisten een doelpunt.
Baarn is daarna aan de beurt om ook eens het zijnet te raken. Dit gebeurt in de 4e minuut als een aanvaller van Baarn alleen voor Sander van Andel uithaalt.
We zijn 9 minuten later als het publiek een geweldig mooie actie van Iliass Stremming ziet. Nadat hij een paar verdedigers van Baarn vertwijfeld achter heeft gelaten, geeft hij vanaf links op Damion Dekkers die net niet bij de bal kan…misschien had Iliass zelf moeten schieten? (we zullen het nooit te weren komen).

Na 16 minuten komt onze tegenstander zomaar op een 1-0 (geheel onnodige) voorsprong.  Dat is slikken, maar we moeten verder en dat doen we dan ook.
Na een redding van Sander van Andel is het onze beurt. Zo haalt Damion uit in de 19e minuut…helaas voor ons werkt de keeper van Baarn niet mee…hij stopt zijn inzet. Een minuutje later is het wel raak als Iliass na een mooie actie tegen de linkerpaal schiet…via diezelfde paal belandt de bal bij Robin, die gigantisch hard uithaalt…de bal belandt in de rechterbovenhoek, 1-1!
We zitten inmiddels in de 27e minuut als Robin vanaf links onze Damion in stelling weet te brengen…hij kan er echter net niet bij om ons op voorsprong te brengen.
Hierna is het eigenlijk wachten op het doelpunt wat ons met een goed gevoel de rust in zal laten gaan. Dat goede
gevoel wordt echter in de 40e minuut om zeep geholpen als Baarn heel gemakkelijk op 2-1 komt, Sander heeft het nakijken. Met een 2-1 achterstand gaan we rusten.

De 2e helft…..
Tja eerst is er nog een kans voor ons als Robin vanaf links strak voorgeeft op Damion die het zijnet van onze tegenstander weet te raken…maar daarna….
In de 56e minuut wordt een verkeerde terugspeelbal van 1 van onze verdedigers afgestraft door Baarn en staat het 3-1.
Na dit doelpunt drukt Baarn verder door. Na 2 mooie reddingen van Sander en in de 60e minuut een wissel (Cumali wordt vervangen door Batu Nuri Demir) belandt een door Baarn genomen vrijde trap in de kruising, 4-1.
Hierna volgt nog een wissel. Jaron wordt vervangen door Gian Derks.
Natuurlijk willen we onze achterstand verkleinen…het zit er echter niet in.
Dit zien wij bevestigd in de 75e minuut als Robin een vrije trap mag nemen vanaf een metertje of 20…zijn schot wordt tot corner gekeerd door de (later tot man of the match benoemde) keeper van Baarn. De door Robin genomen corner wordt naast gekopt door Wesley Lans. Dit is ook ons laatste wapenfeit in deze wedstrijd. Na een (wederom) mooie redding van Sander is het Baarn die in de 82e minuut de 5-1 scoort.
Dit zal ook de einduitslag worden.
Achteraf kan je stellen dat we vandaag ongelukkige doelpunten tegen kregen en dat we in de 1e helft niets onder deden voor onze tegenstander. In de 2e helt zijn we gewoon overklast door diezelfde tegenstander. Zij winnen terecht en wij?
Wij gaan gewoon volgende week tegen KVVA een beter resultaat neer zetten, zeker weten!